Spring naar inhoud
Zoeken
Haagsman bij Thoms in Rotterdam met Villa Massa

Drinken in Rotterdam

Matthijs Haagsman Matthijs

Drinken is belangrijk. Zeker in Rotterdam waar na hard werken gehydrateerd moet worden. Lekker een pot bier op tafel of een Negroni in de hand, dat doe je op deze favoriete plekken in de stad. Proost hé!

Bier­garten

In Biergarten zijn de glazen net zo Duits zijn als de naam van deze locatie. Er zijn hier literglazen, maar van een avond halve liter tillen krijg je ook al spierballen. Kies niet voor de Gulpener draft, maar voor de Gulpener Ur-Hop, want deze is echt veel lekkerder! Bij trek kan je je ook nog eens richten tot de barbeque met fingerfood, want die Jack ’N Coke Ribs van €5,- zijn echt om je vingers bij af te likken. Met lekker weer de leukste vrijdagmiddagborrelspot in town!

Biergarten Rotterdam

  • Schiestraat 18, Rotterdam
Tell me more

BOKAAL

Bij goed weer strijken we neer op het grote terras van Bokaal. De eigenaren hebben op de Nieuwemarkt twee panden aan elkaar verbonden en zijn een bar begonnen. Bokaal heeft genoeg keuze in Lokale en minder lokale bieren om het hier goed naar je zin te hebben. Tussen de hoogbouw van het Weena vind je Bokaal’s zusje WEENA, ook lekker!

BOKAAL

  • Nieuwemarkt 11, Rotterdam
Tell me more

LaBru

Eén van de fijnere bars van Rotterdam met een uitgebreide Gin Tonic kaart. De piano en het bij elkaar geraapte retro design interieur maakt deze bar zeer sfeervol. Niet alleen leuk om met je vrienden heen te gaan, maar ook prima om met je date een drankje te doen.

Café LaBru

  • Hartmansstraat 18A, Rotterdam
Meerrrr info
La Bru Rotterdam

Wun­der­bar

Bij #Wunderbar, onderdeel van WORM aan de Witte de Withstraat kom je terecht in een Duits ogend souterrain met veel hout, foute schilderijen en Perzische kleedjes op tafel. Ze hadden geen geld meer voor de inrichting, dus al het personeel heeft dingen meegenomen. In de zomer serveren ze biertjes door het raam en is het goed vertoeven op het terras.

Wunderbar

  • Boomgaardsstraat 71, Rotterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

De Witte Aap

De Witte Aap is dé kroeg van Rotterdam. Als je in Rotterdam woont en je hebt nog nooit een biertje in De Witte Aap gedronken ben je geen echte Rotterdammert. Volgens Lonely Planet het beste Café van het Universum.
‘De Aap is echt Rotterdams net zoals het publiek. Een mix van expats, werkende twintigers en dertigers, creatieven en oudere Rotterdammers’

De Witte Aap

  • Witte de Withstraat 78, Rotterdam
Tell me more
Café de Witte Aap Rotterdam

Ame­hoela

Amehoela is één van onze favoriete plekken op de Mauritsweg. Deze zaak is gevestigd in het oude pand van het Bootleg DJ Café. Meer dan tien jaar lang was Bootleg the place to be als alle ander clubs al gesloten waren, legendarische grond dus. Amehoela is voor ons een soort Garden of Eden. Niet alleen vanwege de tropische inrichting maar vooral vanwege o.a. de ijskoude Corona’s, La Chouffe en barbites als taco’s. Bestel ook gerust een cocktail want bartender Beer zorgt voor een perfect drankje in tiki-stijl!

Amehoela

  • Mauritsweg 33, Rotterdam
Tell me more

THOMS

Bij THOMS zit je bij mooi weer perfect met je gezicht in de zon. Waar wij nog gelukkiger van worden is de hoeveelheid bieren van Brouwerij Noordt op tap. Ook heeft THOMS bij deze brouwerij haar eigen pils laten broewen, dikke tip! Als het donker wordt duiken wij het liefst de industrile Underground Bar in. Op vrijdag en zaterdag wordt hier een DJ programmeert en oh ja.. ze hebben hier een Jägermachine.

THOMS

  • Meent 131-129, Rotterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Haagsman bij Thoms in Rotterdam met Villa Massa
Heb jij mooie tips in Rotterdam voor ons? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.

Doe ff sociaal joh!