Spring naar inhoud
Zoeken
Picarus Instagram

5x een hele andere kijk op Ams­ter­dam via deze Instagrammers

Roger BloemRoger

We houden allemaal van mooie plaatjes op Instagram. Uiteraard is onze hoofdstad Amsterdam een geweldige stad om foto’s te maken. Maar wie moet je nou volgen om ervoor te zorgen dat je niet alleen maar de grachten van Amsterdam ziet. Wij maakten een selectie van een aantal geweldige Instagrammers die je sowieso wil volgen.

Brian_​Sweet

Uiteraard beginnen we met de man waarmee dit hele artikel begon. Brian hielp ons al eens aan de beste Instagram spots van Amsterdam waarin hij een aantal van zijn favoriete spots prijs gaf. Brian laat je vooral de grachten en al het prachtigs van Amsterdam zien en verzameld als zijn Puddle shots samen met @Dutchie onder de hashtag #puddlegramthedam

Fotocredits: @Brian_Sweet – Instagram

Brian Sweet Instagram Amsterdam

Picarus

Picarus is de creatieveling onder de grachtenpanden en puddlegrammers van Amsterdam. Regelmatig neemt hij zijn eigen speeltjes -zoals een glazen bol- mee om een foto een interessante twist te geven. Daarnaast zal hij je tijdlijn opvrolijken met mooie vrouwen en af en toe een surrealistisch beeld.

Fotocredits: @Picarus – Instagram

Picarus Instagram

Macen­zo

Dirk Bakker, beter bekend als Macenzo heeft op Instagram maar liefst 367k volgers. Macenzo laat je Amsterdam vanuit een heel ander perspectief beleven. De Instagram feed is strakker dan strak en elke foto is met geweldige precisie gemaakt en bewerkt.

Fotocredits: @Macenzo – Instagram

Macenzo Instagram

Kees Krick

Kees Krick is dé nachtfotograaf van Amsterdam. Kees komt op Instagram over als een man die zijn schouders ophaalt hoeveel likes of volgers iemand heeft en is ook helemaal niet bezig om 1 stijl neer te zetten. Zijn nachtfoto’s zijn echter geweldig. Net zulke lichtlijnen kunnen schieten? Koop dan zijn boek!

Fotocredits: @Kees Krick – Instagram

Kees Krick Instagram Amsterdam

Rogi­er Meurs

Rogier Meurs wisselt prachtige plaatjes van Amsterdam af met geweldige shots van de mensen die hij tegen het lijf loopt in de steden waar hij met zijn camera rondloopt.

Fotocredits: @Rogiermeurs – Instagram

Rogier Meurs Instagram Amsterdam

Nog niet genoeg van Amsterdam gekregen? Check dan ook het hele team van @IgersAmsterdam, Voor de foodfoto’s volg je uiteraard @CityguysNL!