Spring naar inhoud
Zoeken

Podcast

In de Cityguys Podcast bespreken marketeers / bloggers / hamburgerverslaafden Roger Bloem, Steven Strijbosch en Jean-Paul Schaddé van Dooren de nieuwste food- en horecatrends in Nederland. Hieronder vind je de afleveringen die nu online staan.


Aflev­er­ing 5: Gijs­bregt Brouw­er — Hore­ca na corona

Gijsbregt is oprichter van De Buik, een website over eten en drinken in Rotterdam en Amsterdam. We praten met hem over zijn nieuwe boek; Horeca na corona. Over de gevolgen van de crisis op de horeca en creatief ondernemen tijdens “het nieuwe normaal.”

Podcast Gijsbregt Brouwer

Aflev­er­ing 4: Den­nis Huwaë – Restau­rant Daalder.

Dennis is een van de topchefs van Nederland en o.a. eigenaar van het succesvolle Restaurant Daalder in Amsterdam. We praten met hem over zijn carrière; van McDonalds tot Michelin-ster, horeca-ondernemen in de coronacrisis en de balans de tussen familie en werk.

Cityguys Podcast Dennis Huwae Restaurant Daalder

Aflev­er­ing 3: Henk Wit­teveen – Earth Water

Henk Witteveen is oprichter van non-profit bedrijf Earth Water. Dit watermerk doneert 100% van de winst aan waterprojecten in vooral Kameroen en China. Inmiddels is er al meer dan 1,5 miljoen euro gedoneerd. We praten met Henk over ondernemen zonder winstoogmerk, zijn liefde voor het organiseren van muziekevenementen, een mislukte release met Luis Figo en de toekomst van Earth Water.

Henk Witteveen EARTH Water Podcast Cityguys

Aflev­er­ing 2: Susam Pang – Ramen

Toen Sam klein was kreeg ze altijd een pakje ramen noodles van haar moeder als ze trek had. Nu, jaren later, organiseert ze het Amsterdam Ramen Festival en is ze met haar foodblog bySam.nl dé ramenexpert van Nederland. Komende week organiseert ze voor de tweede keer het festival, waarop ramenkunstenaren uit heel het land, Parijs en New York naar Het Sieraad in Amsterdam West om de meest heerlijke ramen en andere Japanse gerechten te serveren. Hoe is dit Japanse gerecht in korte tijd zó populair in Nederland geworden?

Cityguys Podcast by Sam Susam Pang Ramen Festival

Aflev­er­ing 1: Vin­cent van Dijk – Hotelnacht

In de eerste aflevering hebben we het over de hotelwereld met Vincent van Dijk. Vincent is de bedenker en organisator van Hotelnacht. Sliep een aantal jaar geleden elke dag in een ander hotel en is eigenaar van “de Hotelkamer van de Toekomst”. Daarnaast is Vincent trendforecaster en eigenaar van het PR Bureau HBMEO.

Cityguys Podcast Vincen van Dijk Hotelnacht

Je kunt de Cityguys Podcast luisten op Anchor, Spotify, Apple Podcast en Google Podcasts.