Spring naar inhoud
Zoeken

Over ons

Hé! Wij zijn Cityguys. Aangenaam! Elke dag ontdekken wij de lekkerste plekken van de stad. Onze avonturen leggen we, op geheel eigen wijze, vast op social (@cityguysnl), video en natuurlijk deze website. Zo ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste hotspots, de tofste reisinspiratie en de beste deals van de stad. Ons uiteindelijke doel is om ooit op elke barkruk van Amsterdam te hebben gezeten.

Wie zijn wij?

Cityguys bestaat uit Roger, Jean-Paul en Steven. Allemaal hebben we onze eigen expertise; van eventorganisatie tot plaatjesdraaien, van bierproeven tot content. Samen zijn we een creatief collectief met een gedeelde hamburgerverslaving, grenzeloze ontdekkingsdrang en niet geheel onbelangrijk: een passie voor horeca en marketing. Meer over ons persoonlijk vind je op deze pagina.

Roger JP Steven Sushi

Wat doet Cityguys?

In het kort: Cityguys is een hotspot- en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in (grote) steden. Van beste hamburger tot fijnste hotelovernachting, wij houden ons het liefst bezig met het uitzoeken waar je het lekkerst eet, drinkt en slaapt. Met deze zoektocht hopen wij dagelijks mensen te inspireren om ook met hun vrienden, dates, vriendinnen, ouders of collega's op pad te gaan.

In de afgelopen vijf jaar hebben we samen enorm veel avonturen beleefd. In Amsterdam, en regelmatig buiten de ring. (Dappere strijders.) Soms zelfs met een positieve afloop. Vrij knap, al zeggen we het zelf. Zeker als je bedenkt dat JP er best vaak bij is. Als bewijs van overleving hebben we op deze website onze reisverhalen, vlogs en recensies geplaatst. Voor wie onze intro niet heeft gelezen: ja, alles betalen we zelf. Uit eigen beurs.

Roger JP Shooting Stars

Hoe werken jullie?

Sinds 2015 hebben we als ambassadeurs en influencers voor fantastische merken mogen werken. Voor onze partners bedenken we activaties, evenementen en bijpassende verhalen. In het verleden hebben we al gewerkt voor o.a. Ketel One, Taste of Amsterdam, Bacardi, Uber Eats, Villa Massa, Deliveroo en Bulleit Bourbon. Meer over onze samenwerkingen en bijbehorende uitingen vind je op onze partnership-pagina. Ben je geïnteresseerd in onze diensten, bereik en portfolio? Vet. Dan kun je onze mediakit downloaden. Of gezellig mailen.

Veel vrienden, vijanden en familieleden vragen ons of we altijd worden uitgenodigd. Nee. Minimaal 90% van wat je ziet op deze website draait om de intrinsieke drang om de beste, lekkerste of fijnste ervaring te hebben (en daarover te schrijven). Uit onze eigen portemonnee.

Lees meer over onze policy wat betreft uitnodigingen en persreizen.

Bereik

Er wordt ontzettend vaak gevraagd naar het bereik van Cityguys, maar eigenlijk interesseert ons dat niet zoveel. Het gaat ons er niet om hoeveel mensen onze artikelen lezen, maar of je uiteindelijk door onze aanbeveling ook daadwerkelijk naar een stad, regio of horecalocatie gaat. Tegenwoordig kunnen wij met zekerheid zeggen dat mensen dagelijks de keuze maken voor een restaurant, café of evenement op basis van Cityguys.nl. Daar doen we het voor.

Voor de liefhebbers van cijfers: De artikelen op Cityguys worden door 25.000 unieke bezoekers per maand gelezen. Instagram is met 550.000 impressies per maand ons belangrijkste social media kanaal. Dagelijks volgen meer dan 19.000 volgers de avonturen van @CityguysNL op Instagram en volgen via er via Twitter nog eens 10.000 mensen @CityguysNL, @jpschadde, @rogerbloem en @ditisdesteven. Voor de laatste statistieken raden we aan onze mediakit te bekijken.

JP Steven Taste Veuve

Even­e­menten

We worden dolblij van mensen samenbrengen op toffe locaties. Zeker als ze daar kennis mogen maken met prachtige producten. Daarom organiseren we ook onze eigen evenementen, zoals brunches, taptours, workshops, tours en kroegentochten. Of om te vieren dat we Dry January hebben overleefd. Wil je een keertje aansluiten? Abonneer je dan op onze events op onze Facebookpagina.

In de media

We hebben al regelmatig met andere media mogen ouwehoeren over Cityguys. Zowel Het Parool, RTL Nieuws, Dagblad Metro, Pownews, Entree Magazine en De Volkskrant vonden iemand zo gek om ons te interviewen. De uitwerkingen van deze interviews hebben we verzameld op Cityguys in de media. Een paar andere prangende vragen die geen enkele journalist durfde te stellen hebben we verzameld op onze FAQ-pagina. Ja, we hebben een FAQ-pagina. Waanzinnig professioneel. Zoals u van ons gewend bent.