Spring naar inhoud
Zoeken
Dyon Circus Hooghoudt

Ams­ter­dam Cock­tail Week 2018

Cityguys

Amsterdam Cocktail Week is de leukste week van het jaar, omdat het in alle cocktailbars supergezellig is en ze ook nog eens allemaal een cocktail op de kaart hebben voor 8 euro. Cityguys stapte op de fiets met vrienden en dat raden we jou ook van harte aan. Waar moet je dan precies heen? Hebben we voor je uitgezocht!

Cir­cus Hooghoudt

Niemand minder dan Dyon Seedorf komt op woensdag met flessen gooien in Bar Feijoa. Nu is dat meestal al genoeg voor Cityguys om langs te gaan voor een drankje, maar nu staat er ook nog een illusionist op het programma. Drankjes wegtoveren kunnen we zelf ook, maar deze mannen hebben vast meer in petto.

Circus Hooghoudt - Feijoa

  • Vijzelstraat 39, Amsterdam
Meerrrr info
Dyon Circus Hooghoudt

Pigs & Punch

Voordat je aan de cocktails gaat moet je natuurlijk wel even eten. Dat doe je natuurlijk wel in een zaak die aangesloten is bij Amsterdam Cocktailweek. Eén van onze favorieten is natuurlijk Pigs and Punch, want hier eet je gruwelijk lekkere ribbetjes met waffle fries terwijl je begint aan je eerste cocktail.

Cityguys protip: Op woensdag serveert Pigs & Punch altijd ribs met wafflefries voor maar € 15,-

Pigs and Punch

  • Utrechtsestraat 30A, Amsterdam
  • Utrechtsestraat 30A, Amsterdam
Tell me more
Bulleit Amsterdam Cocktailweek

Union 55 Escape Room in Hoxton

Union 55 rum host een boozy pop-up escaperoom in The Hoxton op de Herengracht. De escaperoom die je met z’n vieren kunt doen komt samen met een tasting. Lekker!

Union 55 Escaperoom - The Hoxton

  • Herengracht 255, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

Sje­fi­et­shé in Porem

De mannen van Sjefietshe duiken donderdag 8 maart samen met Boompjes Genever de keuken van Porem in om een aantal mooie gerechten en cocktails te bouwen. Nou zijn we al sowieso al van de ceviches van Sjefietshé en weten we dat Porem vaak een groot feest is, dus let’s go!

Sjefietshé

  • Van Ostadestraat 1, Amsterdam
  • Sjefietshé, Van Ostadestraat, Amsterdam
Tell me more

Con­ser­va­to­ri­um Hotel

In Tunes Bar in het prachtige Conservatorium Hotel is het fijn toeven. Wij eten ook graag wat bij Taiko als we in de buurt zijn, maar het is zeker niet de goedkoopste plek om te zijn. De signature cocktail deze week met Sir Edmond Gin is er natuurlijk gewoon voor slechts 8 euro, een goede reden om minstens 1 drankje te scoren hier deze week.

Taiko Bar

  • Van Baerlestraat 27, Amsterdam

€€€€€ — Als de zaak betaalt

Meerrrr info
Espresso Martini Terpentijn

Face­book Events

Natuurlijk zijn er nog tachtienduizend events in de stad. Op onze tour waren we nog bij onze favorieten Terpentijn met KetelOne en bij Tales & Spirits met Roe&Co. Voor de mensen die te betoeterd zijn om door te klikken naar de website van Amsterdam Cocktailweek hebben we nog een paar Facebookevents op een rijtje gezet:

Ramzataz x Campari – Negroni Bar, 5 t/m 11 maart
Amsterdam Cocktailweek x Pulitzer Bar, 5 t/m 12 maart
Jenever event x The Tailor, 9 maart

Anyway genoeg te doen! We zien je in de bar. Cheers!

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!