Spring naar inhoud
Zoeken
Noord 02 Pllek

Werken in Ams­ter­dam Noord: de beste werkplekken

JP Schaddé van DoorenJP

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam Noord in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

The Cof­fee Virus

Lunch café en koffiebar in het A-lab voor freelancers en creatievelingen. Koffie en tosti’s, dus prima om de hele dag te crashen en lekker te werken. Er zijn ook nog eens meerdere vergaderruimtes in verschillende groottes te huur.

The Coffee Virus

  • Overhoeksplein 2, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Noord 01 The Coffee Virus

Pllek

Een stoere Pllek midden op de NDSM werf aan het water. Cityguys favoriete chillspot is ook prima om te werken. Sterker nog! Hier zijn de eerste plannen gesmeden voor deze website! Boven aan een tafeltje of op één van de banken wordt je het minst afgeleid. Buiten heeft Pllek een groots terras met een strandje aan het IJ. Een toplocatie met een mooi uitzicht op Amsterdam.

Pllek

  • T.T. Neveritaweg 59, Amsterdam
Meerrrr info
Noord 02 Pllek

Smaaqt

Bij Smaaqt kun je terecht voor een heerlijke espresso of cappuccino van één van de barista’s. Op de menukaart staan veel soorten koffie, maar ook voor een heerlijke lunch, of een drankje kun je hier terecht. Als je hier aan het werk bent is een Philly Cheese Steak natuurlijk altijd wat je wilt bestellen.

SMAAQT

  • Van der Pekstraat 79, Amsterdam
Tell me more
Noord 03 Smaaqt

Land­markt

Landmarkt is een overdekte marktplaats met lekker en goed eten voor iedereen. Hier eet je van de lokale boerderij en de landmarkt burger zorgt ervoor dat je de middag weer doorkomt. Je kunt hier dus ook prima even werken, niet geheel onbelangrijk.

Landmarkt

  • Schellingwouderdijk 339, Amsterdam
Tell me more
Noord 04 Landmarkt

Op zoek naar een goede flexplek in een koffiebar buiten het centrum? Check dan workspaces. Ken of heb jij ook een werkplek die tussen deze lijst zou kunnen staan? Laat het ons dan weten!

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!