Spring naar inhoud
Zoeken
Filterkoffie Fuku Amsterdam

De beste werk­plekken in Ams­ter­dam West

Roger BloemRoger

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam West in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

Restau­rant BAK

Als je graag in het weekend werkt, dan is Restaurant BAK in Amsterdam West echt een ervaring (rest van de week overdag gesloten). De ruimte is goed verborgen onder het dak van de blootliggende balken in Pakhuis ’t Veem aan de Van Diemenstraat. Ze begon als een pop-up restaurant, maar de pop blijft omhoog. Ze zijn hier om te blijven. Hopelijk voor een zeer lange tijd. Vanuit de zolder van de BAK heb je een mooi uitzicht op de Houthavens.

Restaurant Bak

  • Van Diemenstraat 408, Amsterdam
Meerrrr info
West 02 Bak

White Label Coffee

White Label Coffee is een leuk koffiezaakje aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West. Met een aantal grotere werkplekken waar je prima met je laptop kan zitten. Ze branden hun eigen verschillende bonen in hun eigen koffiebrander. Initiatiefnemers Elmer en Francesco branden en serveren hoog kwaliteit koffie die ze graag met ons delen.

White Label Coffee

  • Jan Evertsenstraat 136, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
West 01 White Label Coffee

Koffie Acad­e­mie

De koffie academie zit sinds eind 2014 op de Overtoom en is een leuke plek dichtbij het centrum van Amsterdam. Eigenaar Wai, die ook architect is, heeft met het zelfgemaakte interieur van onder andere sloophout een leuke plek gecreëerd met voldoende plek om te kunnen werken met je laptop onder het genot van een lekkere koffie.

Koffie Academie

  • Overtoom 95, Amsterdam
Tell me more
West 03 Koffie Academie

West­er­gas Terras

Het WestergasTerras bevindt zich op het groene en historische terrein van de Westergasfabriek. Ideaal voor terrasliefhebbers maar ook als het kouder is kun je binnen in het restaurant genieten bij de open haard met uitzicht op het Westerpark. Het interieur kenmerkt zich door haar industriële uitstraling van baksteen, beton en roestig ijzer.

WestergasTerras

  • Klönneplein 6, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
West 05 Westergas terras

Cof­feeRoast­ery DaClercq

Coffee Plaza is the place to be. De inrichting van de zaak wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan zitplaatsen. Voor ieder wat wils. Op de kaart staat uiteraard een groot assortiment lekkere koffie maar ook thee en andere drankjes. En voor degene die trek heeft zijn er tosti’s, zoetigheden, croissants, en diverse broodjes elk in vijf verschillende broodsoorten (panini’s en focaccia) te bestellen.

Coffeeroastery DaClercq

  • De Clercqstraat 27, Amsterdam
Meerrrr info
West 04 Coffee Plaza Da Costa

Op zoek naar een goede flexplek in een koffiebar buiten het centrum? Check dan workspaces. Ken of heb jij ook een werkplek die tussen deze lijst zou kunnen staan? Laat het ons dan weten!

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!