Spring naar inhoud
Zoeken
Roger in Mama Makan

Dit zijn de beste werk­plekken in Ams­ter­dam Oost

Roger BloemRoger

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam Oost in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

Stan&Co

Deze Utrechtse hotspot is in 2019 ook in Amsterdam neergestreken. Dat er aan de flexwerker is gedacht mag wel duidelijk zijn, want deze gigantische zaak met twee verdiepingen moet ook overdag leven. Het resultaat: genoeg hoekjes om relax te werken of te meeten, genoeg stopcontacten, wifi en een tafel met alle kranten van de dag.

Stan&Co

  • Weesperplein 4A, Amsterdam
Tell me more
Stan Co Amsterdam Oost Werkplek wifi Cityguys

Mama Makan

Deze ruime chique Lobby in het Hyatt Regency Amsterdam is nog niet echt ontdekt als werkplek, waardoor het hier heerlijk rustig is hier in Amsterdam Oost. Voor de grote muur vol met planten vind je een onwijs lange tafel waar je heerlijk aan kunt werken. Geen zin meer? Er liggen ook altijd verschillende krantjes op tafel of je laat je alvast afleiden door de cocktailkaart.

Mama Makan / Hyatt Regency

  • Sarphatistraat 104, Amsterdam
Tell me more
Roger in Mama Makan

House of Watt

Bij House of Watt kun je eigenlijk de hele dag wel terecht. ’s ochtends voor koffie, ’s middags voor lunch en later voor een snack of borrel. De grootte en indeling van de zaak zorgt er ook nog eens voor dat je hier én chill kunt werken in je eentje, een meeting kunt houden of gewoon in één van de zitjes lekker kunt chillen. De menukaart staat vol met lekkere broodjes van €7,50 tot €9,- of in combinatie met een soepje voor €12,-.

Cityguys protip: Wanneer je te veel bitterballen hebt gegeten deze week kun je plaats nemen aan één van de bureau’s met hometrainer.

House of Watt

  • James Wattstraat 73, Amsterdam
Meerrrr info
House of Watt werkplek Amsterdam Oost e1566824367660

De Stad­skan­tine

Een plek die eigenlijk meer tegen Oost aan ligt dan in Oost zelf. De stadskantine doet zijn naam eer aan, het is een echte kantine. Je eten afhalen aan een balie, alles zelf opruimen en je krijgt de keus uit 3 gerechten. Het is een fijne plek om overdag met de laptop te werken en tussendoor te genieten van een heerlijke cappuccino.

De Stadskantine

  • Van Woustraat 120, Amsterdam
Tell me more
Oost 03 De Stadskantine

Java Blend Amsterdam

Een gemoedelijke plek waar buurtbewoners, toeristen, zzp’ers en stadsgenoten elkaar ontmoeten. Java Blend Amsterdam is in art deco stijl en ademt de sfeer van de jaren 20. Een knipoog naar de bloeiperiode van de vroegere oostelijke havens en pakhuizen in deze buurt. In de huiskamer heb je een adembenemend uitzicht op het IJ en de (cruise)schepen.

Java Blend Amsterdam

  • Tosaristraat 1, Amsterdam
Tell me more
Oost 05 Java Blend Amsterdam

Werk­plaats / Volkshotel

In Werkplaats gaat buffelen over in borrelen. Een plek waar kunstenaars en jonge ondernemers croissants verorberen en nieuwe plannen smeden. Waar overwogen besluiten worden genomen en films voor het eerst daglicht zien. De plek voor werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

Volkshotel

  • Wibautstraat 150, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Meerrrr info
Oost 04 Werkplaats

Op zoek naar een goede flexplek in een koffiebar buiten het centrum? Check dan workspaces. Ken of heb jij ook een werkplek die tussen deze lijst in Amsterdam Oost zou moeten staan? Laat het ons dan weten!

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!