Spring naar inhoud
Zoeken
Waterkant Cityguys

Een hele dag chillen in Amsterdam

Roger BloemRoger

Het zonnetje schijnt, het is zondagmiddag en je bent op zoek naar een plek om de rest van de dag ultiem te chillen? Dit zijn de hotspots in Amsterdam.

Pllek

Pllek is eigenlijk altijd wel een goede keuze. Zelfs als het niet zulk lekker weer is, want achter de balustrade boven de bar staan er een aantal banken voor je klaar waar je ongegeneerd met je boekje, tijdschrift of mobiel kan liggen terwijl je geniet van je drankje. In de zomer kun je bij Pllek op gigantische fatboy kussens liggen op het bijbehorende strandje met bediening. Pllek is één van die locaties waar je uren kan blijven hangen, zelfs als je alleen bent.

Pllek

  • T.T. Neveritaweg 59, Amsterdam
Meerrrr info

Roest

Roest is eigenlijk van alles in één, want tegenover het Roest café ligt een enorme loods die regelmatig plaats biedt aan festivals, markten en evenementen. Bij mooi weer is echter vooral het stadsstrand één van de grote trekpleisters waar het heerlijk vertoeven is op één van de strandstoelen of gewoon op je handdoekje in het zand. De permanente aanwezigheid van verschillende foodtrucks kunnen we alleen nog maar als bonus zien.

Roest

  • Jacob Bontiusplaats 1, Amsterdam
Tell me more

Han­nekes Boom

Als je met de boot bent is Hannekes Boom één van die logische locatie’s om even langs te gaan voor een drankje of een hapje. Dit maakt Hannekes Boom een heerlijke levendige locatie, waar je heerlijk kan genieten van het af- en aanmeren van de verschillende vaartuigen. Mocht het nou te koud worden, duik dan naar binnen en verzamel je rondom de grote open haard.

Hannekes Boom

  • Dijksgracht 4, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

Waterkant

Aan de waterkant was één van de hotste spots van afgelopen zomer. Aan de Singelgracht onder de Europarking bevindt zich een tropisch stukje horeca met Parbo biertjes en Surinaamse gerechten. Zodra je hier één van de stoeltjes of picknicktafels hebt weten te bemachtigen is het lastig om nog weg te gaan. Er zijn drankjes genoeg, de nachos zijn er voortreffelijk en je geniet van de voorbijdrijvende bootjes.

Waterkant

  • Marnixstraat 246, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

Von­del­park 3

Natuurlijk kun je ook met een kleedje in het Vondelpark liggen, maar een plek op het terras op Vondelpark 3 is ook helemaal niet zo verkeerd. Terras, Vondelpark… Meer woorden zijn niet nodig.

Vondelpark 3

  • Vondelpark 3, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Vondelpark 3 Chillen Amsterdam Cityguys

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!