Spring naar inhoud
Zoeken
Foodhallen renatospizzeria

Dit zijn de hot­ste hore­cava­ca­tures in Amsterdam

Roger BloemRoger

Green­woods — chef

Denk jij er als chef tegen te kunnen wanneer JP op zondagochtend de vegetarische gerechten met bacon gaat bestellen (zie video)? Dan hebben ze hier een plaatsje voor jou in de keuken! Solliciteren? Loop even naar binnen.

Restau­rant Per­si­jn & Juniper & Kin — nog niet open, dus veel!

In Amsterdam Oost openen er in februari 2018 het nieuwe restaurant Persijn en de bar Juniper & Kin. Dit zijn de meest hilarische vacatures van dit moment:

Restaurant Persijn – Bediening

Heb je een vol terras, twee ziekmeldingen, maar regel je nog steeds iets speciaals voor die jarige Cityguy aan tafel 3? Word jij zielsgelukkig van een krijtbord vol niet uit te spreken specials en tik jij het rare ingrediënten abc ondanks je kloppende zaterdag kater zonder problemen af? Kun jij met studenten samenwerken die toiletrollen jatten? Lees dan hier verder!

Restaurant Persijn – Keuken

Ben je iemand die niet flipt als iemand na 4 gangen ‘glutenallergie’ wel gewoon de apple crumble bestelt als dessert? Weet jij hoe het is om voor 09:00 ‘s ochtends orgaanvlees te proeven om te kijken of het wel op smaak is en voel je je thuis in een dampend hete keuken vol messen, gladde vloer, vier psychopathische collega’s en één afwasser met ondefinieerbare herkomst? Check dan deze vacature.

Bar Juniper & Kin – Barhero

Bar Juniper & Kin is op zoek naar iemand die breed glimlachend ‘prima’ zegt als een groep van 15 vraagt of ze allemaal apart kunnen betalen. Weet jij al jaren dat een koude tosti voedzaam genoeg is voor een shift van 12 uur? Is de bar jouw altaar, de kassa je vriend en het koffiezetapparaat je frenemy en doet een bon met vijf versgeperst vruchtensap en één naar het maanlicht toe geroerde decaf soy-latte met Noordzee-schuim je psychisch niks? Dan ben jij voor deze baan geschikt!

Taque­ria Lima West — keukenhero

Ben je gek op food, maar heb je niet per se een koksopleiding gevolgd? Spot jij zelfs Julian in de Foodhallen op een drukke vrijdagavond en snij je niet elke dag je vingers eraf? Taqueria Lima West in de Foodhallen is op zoek naar een fulltimer voor 36 of 38 uur. Je kunt hier vier of vijf dagen terecht en aangezien ze 12 uur per dag geopend zijn kun je lekker wat avonden of weekenden vrij zijn om naar de Cityguysborrels te komen.

Solliciteren? Bestel even een taco.

Foodhallen taquerialimawest

Hotel V, The Lob­by — bedi­en­ing & chefs

Ben jij net zo’n hero die iemand een bloody mary voorschotelt, omdat je gewoon weet dat deze persoon het nodig heeft? Of ben je die chef die die brunchgame naar het volgende level wil tillen? Sinds we hier bloody mary’s leerden drinken zijn we nooit meer gestopt met het houden van deze spot en komen we regelmatig terug. Als je dat aankunt is hier solliciteren een goed idee.

Bonus: Hotel V zoekt ook nog eens een HR-assistent!

Kimp­ton de Witt — nightmanager

Kun jij ermee omgaan als Roger na een fles champagne teveel in slaap valt in House Bar? (nogmaals sorry!) Dan is de functie voor nightmanager wellicht wat voor jou! Oké, zonder gekheid. Je bent er meer voor de echte gasten. Meer hierover lees je op de website van Kimpton.

Vind je het niet erg om 15x achter elkaar Chicken & Waffles te maken omdat Cityguys weer eens een unlimited bloody mary partybrunch host? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Chef de Partie die ze zoeken!

Chicken and Waffles Wyers Amsterdam

Salmuera / Ros­es by SAL — chefs en floorstaff

Zowel op de vloer als in de Latijnse keukens van Salmuera en het allernieuwste Roses by SAL is er ruimte voor jonge gretige chefs en floorstaff. Vind jij het geen probleem om aan Roger maar mezcal te blijven schenken? Dan is dit je plek!

Vond je dit artikel helemaal niets of juist helemaal top? Laat het ons dan even! Dit is een test, omdat we merken dat mensen uit de horeca regelmatig op Cityguys komen. Thanks!

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!