Spring naar inhoud
Zoeken
Amsterdam Cityguys Kroegen Header

In deze kroe­gen maak je van je week­end een succes

JP Schaddé van DoorenJP

Op de gracht kun je nergens kijken, of je ziet er een Heineken bord hangen, maar waar moet je nu precies heen om bier te drinken met je vrienden? Juist, dat zijn dus de onderstaande kroegen. Proost!

Weber & Lux

Gezellig druk. Altijd. Bij Weber én bij Lux. Iets verderop zit nog Café Cox (alleen open op do, vr, zat) wat ook gezellig is, maar Weber is by far onze favoriet. Hier ga je heen met een paar vrienden, duik je als het wat later is in de drukte en drink je waaaaay too much omdat het zo gezellig is. Na een avondje Weber of Lux kun je de ochtend erna beter vrij houden.

Bar Lux

  • Marnixstraat 403, Amsterdam
  • Bar Lux, Marnixstraat, Amsterdam
Tell me more

Café Thuys

Hier is het fijn drinken, al kan het er soms ook wel erg druk zijn in het weekend. Amsterdam maakt er hier sowieso altijd fissa van. Als het even tot de mogelijkheden behoort, moet je hier heen met ‘liefdespanter Marcel Langedijk’ (tijdens een baarsjesborrel bijvoorbeeld). Dan duurt het trouwens niet lang voordat alle kerels er zo uitzien als op het beeld hieronder. De vrouwen worden wel steeds mooier, dat begrijp je.

Cafe Thuys

  • De Clercqstraat 129, Amsterdam
Meerrrr info

De Prael

Bierproeven doe je hier. Er zijn meer plekken waar je prima bier kan proeven (bierproeflokaal De Zotte, brouwerij ’t IJ), maar hier lijkt het wel alsof het echt altijd een feest is.

De Prael

  • Oudezijds Armsteeg 26, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info

Café Nol

Fout is goud en dan zit je bij Nol wel goed. Hier is het altijd feest, maar je moet wel tegen die muziek kunnen. Als je er nog nooit geweest bent, dan moet je sowieso langs en anders dan weet je wat we bedoelen. Zorg dat je hiervoor minstens 1 andere kroeg in de Jordaan hebt bezocht, zoals Café Chris.

Café Nol

  • Westerstraat 109, Amsterdam
Tell me more
Wat is jouw favoriete café? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!