Spring naar inhoud
Zoeken
Rotisserie Kipburger Amsterdam Oost

Bij deze restau­rants bestellen wij in Ams­ter­dam Oost

Roger BloemRoger

Hoi! Daar zijn we weer! Ditmaal met een Uber Eats bestelguide voor Amsterdam Oost. Of je nou trek hebt in frietjes, burgers, pizza of sushi. Amsterdam Oost zit vol met goede restaurantjes die aangesloten zijn bij Uber Eats dus dit was een makkie! Eet smakelijk!

Cha House

Als fan van de Aziatische keuken bestellen wij regelmatig een mix van hapjes bij Cha House. Hier kun je namelijk terecht voor een mix van dumplings, gyoza, sushi, sashimi en andere warme gerechten van skewers tot Tonkotsu. Naast de standaard edamame, nigiri’s en sushi makirolls kun je hier best wel toffe dim sum gerechtjes bestellen als de Iberico Siu Mai (dumplings met garnaal en Iberico) en een dumpling met Wagyu beef en kimchi. Mocht je je bestelling compleet hebben, maar nog op zoek zijn naar één gerechtje: sluit dan af met de chicken tatsuta. Gefrituurde kip op Japanse wijze. Mjam!

Cha House

  • Linnaeusstraat 18, Amsterdam
Tell me more

Mama Dough

Bij één van de beste pizzeria’s van Amsterdam en sowieso in Amsterdam Oost bestel je pizza’s tussen de €10,95 en €14,95. De pizza’s hier worden voorzien van heerlijke burrata, huisgemaakte worst of onze favoriet, de Diavola, met verse spicy salami.

Cityguys protip: Mama Dough is niet alleen lekker, maar ook nog eens supersnel. Perfect als je zo snel mogelijk iets tot je moet nemen.

Mama Dough

  • Beukenplein 21, Amsterdam
  • Beukenplein, Amsterdam

€ — Goedkoper dan de supermarkt

Meerrrr info
Pizza Mama Dough 768x768

Rotis­serie

Wanneer we bij Rotisserie in de zaak komen beginnen we altijd met “The Fucking Everything”. Niet alleen omdat we niet willen kiezen, maar ook omdat een combinatie van Clerq Fried Chicken, ribs, onion rings en wings gewoon een supergoed idee zijn. Rotisserie doet dat gewoon even dik over op Uber Eats, want daar verkopen ze de niets minder dan een Combo Family Chicken Fest voor 4 personen en dat is net ze lekker als het klinkt. Zit je alleen te bingwatchen? Bestel dan lekker de Clerq Fried Chicken of een burgertje, want dat zijn beide toppers.

Rotisserie

  • De Clercqstraat 81, Amsterdam
  • Beukenplein 17, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
Rotisserie Kipburger Amsterdam Oost

Deze kipburger ziet er toch top uit?

Smokin Bar­rels

In eerste instantie lijkt Smokin Barrels één van de duurdere opties te zijn op Uber Eats, totdat je aan het bestellen bent en je ziet dat alle gerechten inclusief Vlaamse frites zijn. Als je hier met zijn tweeën bestelt raden wij altijd aan om een portie ribs te bestellen, want die kun je lekker makkelijk delen.

Smokin' Barrels

  • Beukenplein 22, Amsterdam
Tell me more
Rendang Randy Burger Smokin Barrels

Burg­er­meester

Heb je last minute een cadeautje nodig voor een vriend van je? Burgermeester komt je redden, want je bestelt hier gewoon het Burgermeester kookboek via de app! Uiteraard kom je hier voor een burger en dat is meer dan prima. Wat superfijn is aan het bestellen van je burger (rond de €10,-) hier is dat je hem nog helemaal kunt tweaken met extra ingrediënten als pancetta, chorizo en jalapeños.

Burgermeester

  • Plantage Kerklaan 37, Amsterdam
  • Elandsgracht 130, Amsterdam
  • Utrechtsestraat 8, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
Burgermeester Utrechtsestraat Amsterdam

McDon­ald’s

We kunnen wel lekker met z’n allen culinair doen, maar soms heb je gewoon freaking trek in een McChicken Menu een Big Mac of een berg McNuggets. Hier hoeven we niets meer over uit te leggen toch?

McDonald's

  • Eerste Van Swindenstraat 68a-70, Amsterdam
Meerrrr info

Misschien heb je door dat dit artikel alleen over bestellen via Uber Eats en niet over het bestellen via andere bezorgdiensten. Dat klopt, want Uber heeft ons gevraagd om dit artikel te schrijven en dat is heel chill, omdat we zelf de wijk en de restaurants hebben gekozen om over te schrijven en we er nog voor betaald krijgen ook! Meer geld voor eten dus!

Cityguys protip: Krijg je je salaris morgen pas? Bestellen via Uber Eats gaat via je creditcard, waardoor je zelfs als je heel even geen geld op je rekening hebt binnen 30 minuten eten thuis bezorgd hebt. Eet smakelijk!

Hebben we een spot over het hoofd gezien? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via tips@cityguys.nl, dan checken we het even. en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!