Spring naar inhoud
Zoeken
Lowlander Beer Gift Pack 1024x1024

Dit zijn de boozy gifts voor deze kerst

Roger Bloem Roger

Voor wie Cityguys nog niet goed kent. Wij houden van booze. Uiteraard het liefst in een goede cocktailbar of op een feestje, maar uiteraard mag het thuis niet aan een goede collectie drank ontbreken. Bij ons op de plank vind je dan ook meerdere soorten whiskey, bourbon, gin en vodka. Voor de feestdagen maak je ons blij met een special edition fles of een giftpack met een leuk extraatje. Dit zijn een aantal leuke giftsets die je kan kopen voor de feestdagen.

Low­lan­der Beer

Lowlander Beer bestaat nog niet zo heel lang, maar bestormde de markt dit jaar met hun White Ale, een Poorter en een I.P.A. De biertjes zijn gebrouwen met botanicals, zo is de White Ale (mijn favoriet) gebrouwen met Koriander, Curaçao-sinaasappel, kamille, vlierbloesem. Nog niet geproefd? Dan is dit pakket wellicht perfect om de biertjes te ontdekken. Dit pakket kost €13,50 en is onder andere te verkrijgen bij Concrete Matter.

Lowlander Beer Gift Pack 1024x1024

Sylvius Dry Gin

Uit een kleine distilleerderij uit Schiedam (van origine uit Leiden) komt al sinds 1958 deze geweldige gin die maar liefst 10 verschillende kruiden bevat. De perfecte garnering is een schijfje appel, maar ik ging voor een kaneelstaafje voor een meer winterse smaak. Deze fles scoor je voor €29,95 via de drankgigant.

Sylvius Gin 1024x1024

Taste Club

Meer leren over wijn, maar geen zin om een uur in een wijnwinkel te staan? Taste Club is een initiatief van de mannen achter Grapedistrict. Op de website van Taste Club doe je een online smaaktest, waarna je thuis een doos thuis krijgt met 6 flessen wijn. Daarnaast is de doos wijn vergezeld met 6 kaartjes met informatie over de wijnen. Achteraf heb je als taster online de mogelijkheid om aan te geven wat je favoriete wijnen waren, waarna de box op jouw smaak wordt aangepast. Taste Club kan je 1 tot 3 maanden cadeau geven.

Taste Club Wijn 1024x683

Jame­son Black Barrel

Geen giftpack, maar wel een leuke nieuwe fles voor de Jameson liefhebbers. Sinds kort hebben de Ieren de flessen van Jameson Black Barrel op de Nederlandse markt gezet. Een rijkere driemaal gedistilleerde Whiskey. Bij de drankgigant is deze fles te verkrijgen voor €32,50. Niet in zo’n geweldige box als wij kregen. Wel dezelfde fles.

Jameson Black Label 1024x1024

Bulleit Bour­bon Boilermaker

Dat een shotje Bourbon super lekker is bij je stukje vlees of bij je biertje wisten we natuurlijk allang, maar Bulleit leerde ons eerder dit jaar dat het ook in je bier kan! Het perfecte biertje hiervoor is een Zatte van Brouwerij ’t IJ. We weten niet of de Bulleit Bourbon flessen met gratis mini-flacon nog verkocht worden in de winkel, maar aangezien je toch naar de slijter moet is het even de moeite waard om dit te checken.

Bulleit Bourbon 1024x1024

Hen­drick­’s Gin

De meest populaire gin in Nederland heeft ook dit jaar weer een onwijs toffe giftbox. Alleen met de doos zelf ben je al minuten bezig, want deze is echt heel bruut gemaakt met geanimeerde afbeeldingen. De tea-cup die in vorige gift-sets zaten is vervangen door een jigger. Zeker handig als je cocktails wil maken deze feestdagen. Het pakket moet verkrijgbaar zijn bij de betere slijterijen. Wij vonden hem bij Drink & Gifts voor €38,99.

Libbey Glazen

Deze glazen zijn perfect om je bloody mary’s in te serveren en zijn sinds kort gewoon verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor 5 euro per stuk. Sinds dien heb ik ze al 3x cadeau gegeven en 3x iemand heel blij gemaakt!

En daarmee sluiten we de kersttips af. Hebben we nog een onwijs tof pakket gemist? Laat het ons dan even weten via Twitter of stuur ons een mailtje!