Spring naar inhoud
Zoeken

Bar Kantoor

Restaurant & Terras & Werkplek

Op het Westergasterrein zit al jaren een van onze terrassen van West: Bar Kantoor. Terwijl de rest van Amsterdam voor de deur aan het squatten en hardlopen is, kun je hier tot laat in de avond zonnestralen koppen met een Gulpener in je klauwen. Nu kun je ook in de winter uitstekend terecht voor een gezellige borrel. Vanaf 1 december 2023 wordt het terras van Bar Kantoor namelijk omgetoverd tot een winterwonderland, waarbij je met maximaal zes personen kunt dineren in extreem schattige opblaasbare iglo's.

Het restaurant is sinds kort volledig biologisch en daarom een heerlijke aanwinst voor vega- en veganliefhebbers. Zo proefden wij de Okonomiyaki (een Japanse pannenkoek) met witte kool en pittige kimchi, de knapperige Tempura-groenten met curry-kokos saus en onze favoriet: de sticky wortel met vegan feta. Hier moeten we sowieso nog een keer terug voor de redefined steak en redefined burger!

Samen met Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor mogen we in december een driegangendiner voor twee personen weggeven, inclusief overnachting in het bijbehorende hotel! Ben jij een inwoner van Amsterdam West en wil jij jezelf (of een vriend) aanmelden, dan kan dat tot 22 december via deze website!

Adres

  • 1014 BE, Amsterdam, Noord-Holland

Kosta?

€€ — Het liefst elke dag

We schreven over Bar Kantoor in…