Spring naar inhoud
Zoeken
Esquire jp steven roger

Wie zit­ten er achter Cityguys?

Roger BloemSteven StrijboschJP Schaddé van DoorenRogerSteven & JP

Cityguys Jean-Paul Schaddé van Dooren, Roger Bloem en Steven Strijbosch zie je dagelijks voorbij komen in de Amsterdamse horeca. Met zijn drieën proberen we zo goed mogelijk de trends, hotspots en veranderingen in de horeca van de hoofdstad bij te houden.

JP haalt bier

"Oh, wilden jullie ook iets?"

Jean-Paul Schad­dé van Dooren

Deze besnorde marketingkoning is co-founder van Cityguys en woont praktisch op een barkruk. Zie hem in de stad altijd onmiskenbaar met een biertje in zijn hand. Of een andere alcoholische versnapering. Zonder uitzondering de langste naam op de gastenlijst en altijd als eerste weer naar huis. JP is marketing manager en schrijft o.a. voor Marketingtribune. Je kunt 'm mailen op jpschadde@cityguys.nl, maar de kans is vrij groot dat 'ie pas volgend jaar oktober reageert.

JP's favoriete zaken in Amsterdam:
Fine dining
: Vermeer
Date
: 't Loosje
Broodje
: Broodje Jordaan
Verborgen parel
: De Hapjeshoek
Beste anekdote: The Lobby op de Nes

Volg JP op Instagram, Twitter en Linkedin.

Roger Gangnam Chicken

Roger eet zelfs zijn chicken wings met chopsticks

Roger Bloem

Co-founder Roger heeft het frituurvet door z'n aderen stromen. Als marketingmanager voor o.a. Smullers en Burger King is hij al decennia werkzaam in de horeca. Wil stiekem van elke snackbar een sterrenzaak maken (en andersom). Roger is elke avond wel in een restaurant of op een feestje te vinden, het liefst door hem zelf georganiseerd. Momenteel werkt hij als marketeer en adviseur voor verschillende Amsterdamse horecazaken en is hij organisator van de Foodbloggerawards. Lust tegenwoordig zelfs kaas.

Rogers favoriete zaken in Amsterdam:
Fine dining
: Restaurant Wils*
Date
: Salmuera
Broodje
: The Beef Chief
Verborgen parel
: Little White Bird
Beste anekdote: Rosalia's Menagerie

Volg Roger op Instagram, Twitter en Linkedin.

Steven Weijers Bloody Mary DJ

"Van draaien krijg je dorst" - Steven, 2021

Steven Stri­j­bosch

Steven is de CEO en DJ van Cityguys. Altijd in voor een hangover brunch en het feestje dat eraan vooraf gaat. Is vroeger in een ton Bavaria gevallen en daardoor nooit zijn Brabantse tongval kwijtgeraakt. Besloot ooit een Tapmap te ontwikkelen zodat we nooit meer van de kaart raken. Steven werkt in de stadsmarketing als hoofdredacteur van iamsterdam.com en deelt daar voor Cityguys onze verborgen parels van de stad.

Steven's favoriete zaken in Amsterdam:
Fine dining
: Kaagman & Kortekaas
Date
: Café Brecht
Broodje
: Truffle Boutique
Verborgen parel
: Proeflokaal Het Nieuwe Diep
Beste anekdote: Lux

Volg Steven op Instagram, Twitter en Linkedin.

Design en techniek

Design Rudó

Credits voor ons logo, shirts, stickers en Citymoney gaan allemaal naar onze designer Rudó. Hij komt altijd met de meest fantastische, bizarre ontwerpen. Rudo’s werk is te vinden op zijn persoonlijke website of op zijn Facebook-pagina.

Techniek

We hebben ontzettend veel te danken aan ons techteam. Zonder deze technische ondersteuning hadden we waarschijnlijk alleen nog een MySpace-pagina gehad. Of Partypeeps2000. Shout-out naar developers Bjorn Post en Don Roy Swinkels die ons waanzinnig hebben geholpen met het opzetten en ontwikkelen van deze website.

Speciale dank aan Simon Vreeman, Tom Verhoeff, Julian Aijal en Martin Bal voor hun hulp!

Wil je ons iets vragen of attenderen op een nieuw restaurant? Neem dan even contact op via info@cityguys.nl of stuur ons een berichtje op @CityguysNL.