Spring naar inhoud
Zoeken
Cityguys burger rebel bourbon

Cityguys lanceert burg­er met Jack­’s BBQ Shack

Steven StrijboschSteven

Amsterdammers opgelet, de kans bestaat dat je de komende weken Jean-Paul Schaddé van Dooren voorbij ziet vliegen op zijn elektronische Swapfiets met een Uber Eats-tas in zijn nek. Deze keer niet om de avondklok op legale wijze te mogen omzeilen, maar om de gloednieuwe Cityguys Special van Jack's BBQ Shack te bezorgen.

Bestel nu de Cityguys Burger bij Jack's BBQ Shack

De Cityguys staren je de komende maand aan in de app van Uber Eats

De geruchten zijn waar: onze hoofdjes zijn weer eens zichtbaar op Uber Eats! Samen met Jack's BBQ Shack hebben de Cityguys namelijk een belachelijk lekkere nieuwe hamburger ontwikkeld. Wat begon als een onschuldig diner bij chef Guillem (voormalig souschef van Pulitzer Hotel), mondde uit tot een avond vol burgerexperimenteren, met een genadeloos lekker resultaat: de Cityguys Special.

Burgers & Bourbon 🥃

De Cityguys Burger komt met een hamburger van tenderloin en brisket, eikengerookte pulled pork, pittige barbecuesaus met bourbon en natuurlijk: gesmolten kaas. Dit allemaal op een geroosterde brioche én standaard geserveerd met een shot Rebel Bourbon ernaast. Zoals het hoort. Jean-Paul Schaddé van Dooren: "Er zit bourbon in de saus, op het vlees én je krijgt er nog bourbon bij. Het is jammer dat Jack's BBQ Shack pas om 12:00 open gaat."

Roger Bloem: “Wanneer je als Cityguy een burger ontwikkelt moet deze natuurlijk wel aan al onze kwaliteitseisen voldoen, en dat is zeker gelukt! Het resultaat is een superlekkere Mrij-burger van 170 gram, met daarop juicy pulled pork dat acht dagen lang gepekeld is door chef Guillem. Het is jammer dat ik al als juryvoorzitter heb meegedaan aan de wedstrijd voor De Lekkerste Hamburger van Nederland...”

Make it unbelievable 🍖

Ongelooflijk, maar waar: het wordt nog mooier. Met de optie 'Make It Unbelievable!' ontvang je voor €10,- extra een halve portie Jack's befaamde op whiskyvaten gerookte spareribs. Speciaal om de release van de Cityguys Special te vieren zijn deze maand de cocktails twee halen, één betalen. Dat betekent twee Pineapple Rebellion (chipotle infused Rebel Bourbon met gegrilde ananas en limoen) voor €10,-. Ideaal om de lockdown te overleven.

De Cityguys Special is verkrijgbaar voor €15,-. De legende vertelt dat JP alle gebruikte koeien hoogstpersoonlijk heeft gemasseerd. Volg Jack's BBQ Shack op Instagram en bestel de Cityguys Burger exclusief op Uber Eats.

Jack's BBQ Shack

  • Raamstraat 27, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

Dit vind je misschien ook wel tof!

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!