Spring naar inhoud
Zoeken
Butcher's Tears Tapmap

De ver­bor­gen par­els van Amsterdam

Steven StrijboschSteven

Voor Iamsterdam schrijven we maandelijks over onze favoriete "verborgen" horecazaken van Amsterdam. Plekken waar je altijd langsfietst, maar nooit binnenstapt. Locaties waar je "altijd nog eens heen had willen gaan" en waar je gegarandeerd indruk mee maakt op toeristen, collega's of ouders. Dit zijn onze favoriete hidden gems van de stad.

Vincent bij Chamuyero

Chamuyero

Normaal gesproken staan we al dagelijks te kwijlen aan de bar van Salmuera (al is het maar voor de geniale cocktails van Martin Eisma en de empanada met lechon en chipotle), nu hebben we ook een reden om rond het middaguur langs te gaan op de Rozengracht. Onze favoriete Argentijn heeft er namelijk een klein zusje bij: Chamuyero.

Salmuera

  • Rozengracht 106, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Meerrrr info
Bar Bistro Bureau Amsterdam Roger

Bar Bistro Bureau

De eerste vier etages van dit oude IBM-gebouw zit vol creatieve start-ups, vooral bedrijven uit de tech- en mediawereld. Op het dak vind je, tussen wildgroei en autokarkassen, wat ons betreft de beste verborgen parel van Amsterdam-West: Bar Bistro Bureau.

Bar Bistro Bureau

  • Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
FC Hyena entree e1572007477320

FC Hye­na

Je stapt hier niet een standaard bioscooplobby binnen, maar FC Hyena is een levendig restaurant waar altijd een heerlijke geur hangt. Toen wij voor het eerst hier binnenliepen zeiden we tegen elkaar: “Shit, net gegeten.” Sindsdien gaan we met een lege maag naar FC Hyena in Amsterdam Noord.

FC Hyena

  • Aambeeldstraat, Amsterdam
Meerrrr info

No Man’s Art Gallery

Best bijzonder. Naar een bar gaan voor een broodje buikspek en er vervolgens wekelijks terugkomen voor de kunsttentoonstelling. Precies wat er gebeurde na ons eerste bezoek aan No Man’s Art Gallery & Bar.

No Man’s Art Gallery

  • Bos en Lommerweg 90, Amsterdam
Meerrrr info
Butcher's Tears Tapmap

Onze andere ver­bor­gen parels

Meer verstopte of vergeten plekjes in Amsterdam? Laat het ons weten op Instagram.

Doe ff sociaal joh!