Spring naar inhoud
Zoeken
Bloody Mary Gs Amsterdam

Waar drink je de beste Bloody Mary van Amsterdam?

Roger BloemJP Schaddé van DoorenRogerJP

We zijn gek op Bloody Mary! Dit drankje kun je echt op elk moment van de dag drinken, maar past vooral goed bij een katerige ochtend en is dus goed bij je lunch op zaterdag of de brunch op zondag. We dronken ze met bleekselderij, bacon, garnalen, kreeft of oesters. Dit zijn onze favoriete Bloody Mary’s in Amsterdam.

Star­ing at Jacob

Staring at Jacob heeft maar liefst 4 Bloody Mary’s op de kaart staan en met namen als Drop it like it’s hot, BBQ en Dirty Dirty wil je deze allemaal wel. De Drop it like it’s hot bevat chili infused vodka en is een drankje die Snoop Dogg zelf zou hebben kunnen goedgekeurd. De Dirty Dirty bevat picklejuice en bacon en to be honest: Wie wil er nou geen bacon in zijn drankje?! Deze bloody drinks laat je op zaterdagochtend vergezellen met Fuck’in Everything (staat ook op de kaart) en je weekend is beter begonnen dan ever.

Staring at Jacob x KU

 • Jacob Van Lennepkade 215, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Bloody Mary Staring at Jacobs

The Lob­by — Hotel V

JP hield niet van Bloody Mary’s totdat de serveerster van Hotel V hem –op een intens brakke ochtend op de bank voor de open haard daar– sommeerde om die van Hotel V te proberen. Sindsdien is hij hooked – én terecht ook- want deze bloody mary met Absolut Vodka en Big Toms spiced tomatojuice is echt perfect op smaak gemaakt en een kickstart voor je dag.

Hotel V - The Lobby

 • Nes 49, Amsterdam
 • Fizeaustraat 2, Amsterdam
 • Weteringschans 136, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
Eggs Royale en Bloody Mary Hotel V The Lobby

Fred­dy’s Bar

De bloody mary hier is zeker niet goedkoop, maar het is de perfecte locatie als je daarnaast een sigaar wilt roken en luisteren naar jazzy pianomuziek. In Freddy’s bar op de hoek van het statige Hotel de L’Europe speelt de pianist een jaren 30 tune en de Bloody Mary is perfect op smaak. Sjieke bar waar we graag in het weekend even op adem komen met één van onze favoriete drankjes.

Freddy's Bar

 • Nieuwe Doelenstraat 2, Amsterdam
Tell me more
Bloody Mary Freddys Bar Hotel de L Europe
Ketel One Bloody Mary Masterclass Freddys Bar 768x616

Tijdens het Cityguys' 24uur event kregen we van KetelOne een Bloody Mary Masterclass

Lit­tle Collins

Op één van onze andere brunchlocaties vinden we 4 fijne Bloody Mary’s op de kaart. Little Collins’ Smokey Mary komt pas echt goed tot z’n recht als je het rietje uit je drankje haalt en een gewone slok neemt met de lippen aan de in ‘smokey chipotle tabasco’ gedipte rand van het glas. Absoluut niet voor de sier, want de rokerigheid van de zelf gemaakte vlokken maakt deze bloody mary voortreffelijk. Daarna ben je nog zeker niet klaar, want er staat ook nog een kimchi-mary op de kaart die je absoluut wil testen.

Little Collins

 • Eerste Sweelinckstraat 19F, Amsterdam
 • Bilderdijkstraat 140, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Bloody Mary Little Collins

G’s

Bij G’s nemen ze de Bloody Mary game al een aantal jaar zeer serieus. Eerst in de Jordaan, daarna op de brunchboat en er is ook een G’s Bar (niet open in de ochtend). De bloody drinks komen hier niet alleen met vodka, maar kun je ook bestellen met Gin, Tequila of zelfs topped off met Warsteiner. Betaal €3,- extra en je krijgt er een oester bij die je Slutty Mary compleet maakt. De G’s in de Jordaan is onze favoriet en schrik niet als het druk is buiten; het gaat altijd heel snel en voor je het weet zit je aan je bloody mary te nippen.

Gs

 • Goudsbloemstraat 91, Amsterdam
 • Keizersgracht 177, Amsterdam
 • Ferdinand Bolstraat 158, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Bloody Mary Gs Amsterdam

Brut de Mer

Bij Brut de Mer bestel je dus een oestershotje, maar die is zo lekker dat we hem hier graag als bonusoptie noemen. Je krijgt een shotglas gevuld met een ieniemienie Bloody Mary waar -duh- een oester in wordt gemikt. Lekker voordat je er gaat eten en de wijnen gaat drinken, maar in het weekend zijn ze al vanaf 1 uur voor je open om je aan dit shotje(€5) te helpen.

Brut de Mer

 • Gerard Douplein 8, Amsterdam
Meerrrr info
Bloody Mary Brut de Mer

Foto’s door: Gastro_Geek, llinosmccann, Vitalitien, G’s & CityguysNL

Heb jij mooie bloody mary tips in Amsterdam voor ons? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.

Doe ff sociaal joh!