Spring naar inhoud
Zoeken
Karaoke planwest ditisdesteven rogerbloem bysam

Zin­gen in Ams­ter­dam? Karaōke doe je in deze bars.

JP Schaddé van DoorenJP

Karaoke is een verschrikkelijke bezigheid, was altijd mijn volle overtuiging. Tot ik eens werd meegenomen naar een avond karaoke bij Bo Nam. Naast het feit dat iedereen er bloedmooi was, bleek ik ook nog eens in een soort finale van Idols terecht te zijn gekomen. Dat is het moment dat karaoke mijn hart heeft gestolen (niet verder vertellen hoor). In Amsterdam zijn er een aantal bars en restaurants waar je nu naar hartelust kunt zingen - en rappen, Steven & Roger, maak je geen zorgen.

Duke of Tokyo

We vroegen ons voor de opening van deze zaak af waarom die verbouwing zo lang duurde. Nou, loop maar even naar binnen en geniet: zoiets als dit heb je in Amsterdam niet. Next level karaoke. In aparte ruimtes (je kunt in de ruimte gewoon drankjes bestellen, maak je geen zorgen) kun je met een groep helemaal los gaan. En in het weekend is het in de grote ruimte ook nog eens gezellig druk, zodat je voor of na het zingen niet de karaokekerk uit hoeft. Het kost je hier €15 per persoon voor 2 uur stembanden stretchen.

Duke of Tokyo

  • Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam
  • Reguliersdwarsstraat, Amsterdam
  • Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Tell me more
Cityguys Tapmap Duke of Tokyo

Bar Karak­ter

Bij Bar Karakter hebben we inmiddels een miljoenmiljard keer bier gedronken en we eten er ook graag. In de kelder gaven wij ooit een geheime Cityguys rave die volledig uit de hand liep – dus daarom zit er nu een karaokeruimte in. Het best is om hier met (minstens) 8 mensen naar toe te gaan en een pakket te kiezen wat het best bij je past – zoveel mogelijk eten en drinken. Check maar even op hun site. Doe ze de hartelijke groeten daar en euh, sterkte.

Bar Karakter

  • De Clercqstraat 75HS, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
Karakter

Café Plan West

Bij Café Plan West kun je een drankje drinken aan de bar, of bij het (bij mooi weer open) raam. Je kunt er ook wat eten en ze hebben zelfs een speciaal 5 gangen menu voor maar €34,50. Maar waar ging dit artikel ook alweer over? Juist. Karaoke! Onder de zaak zit een enorme ruimte met een aparte bar (ja, dat is belangrijk) waar je helemaal los kunt gaan. Het is alsof je Café Nol in loopt, alleen hebben ze hier wel de teksten voor je op een televisie. En hoef je niet alleen maar Jordanese muziek te zingen. Voor €25 per uur huur je deze ruimte af en je kunt er met veel mensen in. Top!

Café Plan West

  • Witte de Withstraat 188, Amsterdam
Meerrrr info
PLANWEST 227

Gin­ger

Bij Ginger zing je gratis en dat is natuurlijk altijd interessant. Als je tenminste voor minimaal €250 uitgeeft aan eten en drinken. Dus als je Cityguys uitnodigt op je feestje red je dat makkelijk. In het systeem hier vind je veel tophits uit Aziatische landen, wat net iets lastiger zingen is natuurlijk en het is niet de mooist aangeklede ruimte maar je kan hier wel vlees eten en bier drinken terwijl iemand zich voor je uit staat te sloven.

Ginger Amsterdam

  • Ferdinand Bolstraat 13-15, Amsterdam
Meerrrr info

Feestjes

Er zijn natuurlijk ook nog allerlei karaokefeestjes en er is er in elk geval één waar je bij geweest moet zijn en dat is The Aiscream Karaoke Show. Want die heeft met karaoke dus mijn hart gestolen, bij Bo Nam destijds. Top! Vergeten we nog iets? Stalk ons even op hallo[at]cityguys.nl.

Doe ff sociaal joh!