Spring naar inhoud
Zoeken
Whisky Steven Cityguys

Waarom maanda­gen per­fect zijn voor whisky

Steven StrijboschSteven — Laatste update:

Wij zitten, liggen en schudden sowieso elke maandagavond in een cocktailbar, maar nu hebben we vijf goede redenen waarom ook jij de komende whiskyweken de maandag geblokt moet houden in de agenda. Verplicht, inderdaad.

Wood­ford Reserve & Lotti’s presents: Clas­sic Movie Night (262)

Zo vaak gaan we niet naar de film — alleen als JP er een sterrenrol in speelt. Of er moet toevallig een VIP-screening zijn van Costa de Film met Katja Schuurman en Georgina Verbaan. Anyway, voor Woodford Reserve maken we graag een uitzondering. Omdat je van The Great Gatsby écht flink dorst krijgt, en da’s toch makkelijker te overleven met een whisky in je klauwtjes.

*insert gifje van Leonardo DiCaprio die proost*

The Hoxton - Lotti's

  • Herengracht 255, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Meerrrr info
Woodford Mondays Classic Movienight 2

Wood­ford Reserve & Fly­ing Dutch­men Cock­tails present: Soe­nil Baha­do­er (43)

Je kunt de Flying Dutchmen wel uit Nuenen halen, maar nooit de—huh, dit klopt niet helemaal. Net als de combinatie rotirol en whiskycocktail, zou je denken. Soenil Bahadoer gaat het tegendeel bewijzen. Een bourbonbara* klinkt toch fenomenaal? Drie cocktails kosten €49,50 en dan zorgt de sterrenchef voor drie bijpassende happen.

*disclaimer: een bourbonbara hebben we zojuist zelf verzonnen en Cityguys is niet aansprakelijk als het iets anders briljants blijkt te zijn. Hoe dan ook, het is vast lekker met Cityguys Hot Sauce.

Flying Dutchmen Cocktails

  • Singel 460, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Tell me more
Woodford Mondays Pulitzers Bar 3

Wood­ford Reserve & Pulitzer’s Bar: A whiff of AI (113)

In Pulitzer’s Bar maak je op maandag 11 maart aan de hand van je persoonlijkheid een eigen parfum. Wij hebben dit toevallig al een keer gedaan tijdens Old Fashioned Week en sindsdien gebruiken we Woodford Reserve als parfum, baardolie en tandpasta. Dus: wij kunnen wel een nieuw geurtje gebruiken. En jij ook. (Je stinkt.)

Natuurlijk moeten er meer zintuigen geprikkeld worden dan alleen de neus. Stefano en Agnes zorgen ervoor dat de whiskycocktails óók vijf sterren zijn. Net als het hotel. Snap je ‘m?

Pulitzer's Bar

  • Keizersgracht 234, Amsterdam

€€€€€ — Als de zaak betaalt

Meerrrr info

Wood­ford Reserve & Door 74 present: New & Old Fash­ioned (183)

Wij Cityguys staan al jarenlang bekend om onze fashionable lifestyle. Zo hebben we een zeer succesvol kledingmerk genaamd DORST en draagt JP al zeventien jaar hetzelfde shirt met een vervaagd drankmerk erop.

Nee, onze kledingkennis hebben we al een tijdje ernstig verstopt, net zo verstopt als speakeasy bar Door74 op de Reguliersdwarsstraat (héérlijk bruggetje dit hoor). Terwijl Alex een Old Fashioned voor je maakt, zorgt Fleur Bravenboer van Flora Bandana hier voor een unieke gepersonaliseerde aanvulling van je kledingkast.

Hint: Woodford Reserve, stuur ff een shirtje in maat XXL naar het Cityguys-hoofdkantoor, dan kan JP de komende drie decennia weer naar z’n werk zonder om de haverklap bij HR te zitten wegens onverhoopt streaken.

Door 74

  • Reguliersdwarsstraat 74, Amsterdam

€ — Goedkoper dan de supermarkt

Meerrrr info
Woodford Mondays Martin Eisma 2 Sins of Sal

Wood­ford Reserve & Sins of Sal (273)

Als Martin Eisma samen met een lokale topchef een menu met hun culinaire guilty pleasures samenstelt zijn wij er als de plofkippen bij. Nu is een avondje zondigen bij Sins of Sal altijd een vrij briljant idee, maar met de gerechten van déze chef op het menu plannen we even een extra biecht of tachtien in. Dat Martin ook een speciaal whiskymenu bij elkaar shaket helpt ook wel.

Voor €30 krijg je een welkomstcocktail van Sins of Sal en een happie van een niet nader te noemen topchef. Hou onze socials in de gaten voor de, hele vette, reveal. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat voor foute favo's we allemaal op het menu gaan zien!

Sins of Sal

  • 1015 MN, Amsterdam, Noord-Holland

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info

Waar komen wij de komende vijf weken jullie mooie hoofdjes tegen? Laat het ons weten in de comments! Oh wacht, die hebben we helemaal niet. Doe dan maar op onze Instagram waar we zeker twee keer per jaar iets op plaatsen.

Doe ff sociaal joh!