Spring naar inhoud
Zoeken

Per­strips & uitnodigingen

Roger BloemJP Schaddé van DoorenSteven StrijboschRogerJP & Steven — Laatste update:

We zijn verliefd op Amsterdam, maar zelfs wij import-Amsterdammers moeten toegeven dat het elders in de wereld ook best goed toeven is. Van bourgondisch genieten in Maastricht tot exorbitante avonturen in New York City. Als we ons geld niet uitgeven in de lokale horeca dan spenderen we het aan reizen.

Vrijwel altijd bekostigen we deze citytrips of reizen uit eigen portemonnee. Wat ons betreft zorgt dat voor de meest authentieke en geloofwaardige verslaggeving. We willen namelijk niet de zoveelste bloggers zijn met exact dezelfde tips of info op hun kanalen. Het komt wel voor dat we dat we worden uitgenodigd door een lokale marketingorganisatie om hun stad of streek te ontdekken. En daar willen we uiteraard ook transparant in zijn.

Waarom werken we samen met DMO’s?

DMO’s helpen ons om direct in contact te komen met lokale horeca-ondernemers, chefs en/of bartenders. Op deze manier krijgen we een unieke kijk achter de schermen (of soms letterlijk, in de keuken) en kunnen we de bijzondere smaken van de stad of regio proeven en ervaren. En: delen. Want daar worden we gelukkig van. Uiteraard doen we onze eigen research en blijven we altijd objectief.

Een self­ie kri­j­gen van een vol­ger die dol­blij in een sam­bal­restau­rant in Yogyakar­ta zit. Thanks voor de tip! Ik zweet me kapot.” Prachtig.

Buiten het eten om gaan we graag naar lokale musea of doen we activiteiten die kenmerkend zijn voor die specifieke regio. Of het nu een fietstocht is, een kasteelbezoek of wakeboarden (al was dat gewoon echt een bijzonder slecht idee); het is de uitgelezen kans om een stad in korte tijd uit te spelen. Een DMO regelt dan bijvoorbeeld een City Card of Museumkaart waardoor we gemakkelijk óók cultuur kunnen consumeren.

Ecol­o­gisch ver­ant­wo­ord reizen

We blijven Hollanders, dus het liefst doen we álles op de fiets. Maar drie maanden op de tandem naar, pak 'm beet, New York, is niet altijd even praktisch. Idealiter reizen we dan met de trein. En écht niet alleen omdat er compartiment is waar je kunt eten en drinken. Alleen als het niet anders kan, pakken we het vliegtuig. Niet die van onszelf, overigens.

Con­tact voor per­sreizen of uitnodigingen

Ben je werkzaam bij een Destination Marketing Organisation, reisorganisatie of een ander bedrijf in de Travel Trade industrie en heb je interesse om samen te werken: mail ons gerust, dan maken we graag een passend voorstel! Voor contentinspiratie bekijk vooral onze reisverslagen; van Antwerpen tot Zagreb, en van Mons tot Miami.

Contact ons via hallo@cityguys.nl of op ons Instagram-kanaal: @cityguysnl.