Spring naar inhoud
Zoeken
STICKER ROTTERDAM

Bij deze Rot­ter­damse kled­ingza­k­en kopen we het lief­st onze outfits

Matthijs HaagsmanMatthijs

Funkie House

Deze winkel is een begrip en favoriet van veel modebewuste Rotterdammerts en daarom één van onze favoriete kledingzaken. In deze winkel vind je maar liefst drie verdiepingen met streetwear, sneakers en accessoires voor meneren en mevrouwen. In de rekken hangen merken als Wood Wood, Obey, RVLT, Patagonia en Minimum. Bij Funkie House ontdek je altijd wel een tof nieuw label of collectie, alleen al daarom lopen wij vaak even binnen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig in-store events samen met lokale ondernemers. Love it!

Funkie House

  • Korte Hoogstraat 15A, Rotterdam
Tell me more

The Good­Peo­ple Store

De Pannekoekstraat is sowieso een fijne straat en het wordt alsmaar beter. Wij zijn fan van dit Rotterdamse herenmode merk The GoodPeople. Hier scoor je altijd een stijlvolle basic of een uitgesproken item zonder te veel poespas. Lekker Rotterdams dus! Hoezo ‘The GoodPeople”? Nou, alles van dit merk is hartstikke duurzaam. Dus je kunt hier zonder schuldgevoel je geld stuk slaan.

The GoodPeople Store

  • Pannekoekstraat 52A, Rotterdam

€€€ — Af en toe

Meerrrr info

Hutspot

Bij Hutspot hebben ze hele toffe merken in het rek hangen waaronder enkele van onze favoriete zoals Ontour en SUIT. Hier vind je items voor zowel meneren als mevrouwen, wat het een prima plek maakt om een mevrouw (of meneer natuurlijk) mee naartoe te nemen. Naast fashion vind je hier ook werk van lokale designers, perfect voor last minute cadeaus!

Hutspot

  • Karel Doormanstraat 317, Rotterdam
Tell me more

Where else?

Er zijn natuurlijk nog meer fantastische zaken om te shoppen. Kijk bijvoorbeeld eens bij We Are Labels, loop voor een duurzame backpack de Freitag Store in en ga voor je basics naar No Label.

Wijzigin­gen in dit artikel

Soms sluit er helaas een zaak, of vinden we iets niet meer zo gers als eerst. Dan lees je hieronder wat er veranderd is!

    • -
    • Denoism for Lokalheroz

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!