Spring naar inhoud
Zoeken
Lunch Picknick Rotterdam Cityguys

De beste plekken om te lunchen in Rotterdam

Matthijs Haagsman Matthijs

Buiten de deur eten en drinken is één van de beste dingen om je dag mee te beginnen én je dag begint nog nét even beter als je dat doet op één van onderstaande toplocaties.

Pick­nick

Perfecte plek voor ontbijt of lunch en een relaxte start van de dag. Picknick brandt haar eigen koffiebonen, dus neem vooral een kop koffie. Ook de Croque monsieur moet je proberen, een lekkere dikke tosti mét huisgemaakte ketchup. Die ketchup krijg je ook bij de worstenbroodjes en die nemen we er dus eigenlijk ook altijd bij. Voor de mensen die niet kunnen kiezen raden we de picknick ontbijtplank aan, want dan heb je van alles wat.

Picknick

  • Mariniersweg 259, Rotterdam
Tell me more
Lunch Picknick Rotterdam Cityguys

Bert­mans

Bertmans is één van die superchille spots om je lazysunday te starten. Bijvoorbeeld met wentelteefjes en één van de slow juices. In de zomer kan je terecht op het terras aan het water.

Bertmans

  • Karel Doormanstraat 292, Rotterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info

Bak­er & Moore

Baker & Moore startte in 2015 op Westblaak met zijn broodconcept. Eigenaar Paul was al jaren in zijn hoofd bezig met een tosticoncept, maar koos uiteindelijk toch voor een iets bredere basis. Vanaf vroeg in de morgen kun je hier al terecht voor koffie, juices en sandwiches. Op het hoger gelegen stuk kan je prima werken aan de grote tafels met stroomvoorziening en snelle wifi.

Baker&Moore

  • Westblaak 147, Rotterdam

€€ — Het liefst elke dag

Meerrrr info
Baker Moore Lunch Rotterdam

Schieblock Dak­café DakAkker’

De dakakker is een moestuin boven op het Schieblok, vlakbij het centraal station. Op woensdagmiddag is het restaurant geopend voor het publiek en wordt hier gekookt uit de tuin, waardoor het altijd een verrassing is wat er op het menu staat. Met lekker weer kan je ook op de veranda aan de tuin zitten. Lokaler eten dan dit is niet mogelijk!

De DakAkker

  • Schiekade 189, Rotterdam
Meerrrr info

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!