Spring naar inhoud
Zoeken
Grand Garden Rotterdam dimsum

De beste dim­sum van Rot­ter­dam vind je bij deze Chi­nese restaurants

JP Schaddé van DoorenJP

Dimsum is fantastisch, het betekent letterlijk het aanstippen van het hart. Het gaat om meer dan eten alleen, het is een sociale bezigheid dus je gaat met zoveel mogelijk vrienden of met familie naar een Chinees restaurant en je gooit de tafel vol met allerlei soorten gefrituurde en gestoomde hapjes en een pot thee. Ideaal tegen een kater, en met een pot thee die continu een refill krijgt prima voor de portemonnee. Dit zijn onze favoriete plekken in Rotterdam voor dim sum en die zie je ook in de onderstaande video terug. Check het!

Cityguys TV

Dit is de beste dimsum van Rotterdam!

Ox Rot­ter­dam

Een speakeasy restaurant? Hebben ze gewoon in 010. Bij Ox Rotterdam maakt Alexander (van Nixy & Lexy uit onze video) de meest awesome gerechten voor je. Siu Mai? Geweldig. Naast de dimsum serveren ze nog vele andere heerlijke gerechten en dan hebben ze ook nog eens geniale cocktails.

Ox Rotterdam

 • Schiekade 189, Rotterdam

€€€€ — Als je salaris net is gestort

Meerrrr info
Ox Rotterdam Cityguys

Chi­na Town Dim Sum Rotterdam

Op de hoek van de West-Kruiskade vind je deze zaak, waar je de hele dag kunt dimsummen. Neem de rijstflensjes met garnalen, gefrituurde sojabonenvel met garnalen en vlees (ja, echt) en de pasteitjes. Wij lopen ook wel eens binnen om alleen de buikspek te eten, dus die moet ook altijd bestellen. Als je op zondag gaat voor Yum Cha (brunch met dimsum en thee) dan is reserveren wel verstandig.

China Town Dim Sum Rotterdam

 • Westersingel 1a, Rotterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more

We werden er op gewezen dat een aantal dim sum zaken helaas inmiddels gesloten zijn (dank Cindy!). Moeten we nog ergens anders zijn in Rotterdam voor dimsum? Laat het ons dan even weten via @CityguysNL op Twitter.

Wat is er veranderd?

Hier houden we bij welke zaken er nieuw in het artikel zijn gekomen en welke zaken helaas gesloten zijn.

  • Nixy & Lexy bestaat niet meer
  • Ox Rotterdam
  • Grand Garden Restaurant (permanent gesloten)
  • Orient Parel (permanent gesloten)
  • China Town Dim Sum Rotterdam

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!