Spring naar inhoud
Zoeken
De Pui Rotterdam

Feyeno­ord kijken in Rot­ter­dam doe je hier

Matthijs HaagsmanMatthijs

Het allermooiste is natuurlijk om Feyenoord te zien spelen in die prachtige Kuip. Maar second best is toch wel met je kameraden in een café, kroeg of proeflokaal in de stad met een biertje in de hand. Wij vertellen je graag op welke plekken in de stad wij het liefst Feyenoord kijken!

Panen­ka

Panenka – natuurlijk vernoemd naar Antonín Panenka van de legendarische strafschop – omschrijft zichzelf als ‘high-end’ sportsbar. Wat zoveel betekent als een echte sportsbar, maar dan zonder van die gore vaantjes en sjaals aan het plafond. Er is hier een heuse tribune gebouwd zodat iedereen goed zicht heeft op het grote scherm. De bediening voorziet de toeschouwers van vers bier en snacks zodat je geen moment van de wedstrijd hoeft te missen. Ideaal! Mocht de tribune vol zijn hangen er gelukkig nog genoeg schermen in de rest van de zaak om de wedstrijd goed te zien.

Panenka

  • Eendrachtsweg 25, Rotterdam
Meerrrr info

Proe­flokaal de Pui

De Cityguys-sticker op de klapdeuren verraden dat wij hier graag komen. Robèr Willemsen (bekend van Melief Bender en Muller&Co) nam een tijd geleden de Pui over en sindsdien schenkt kastelein Maurits hier graag een biertje voor je in. De Pui schenkt ook mooie speciaalbieren en meer verschillende Jenevers dan er minuten in een voetbalwedstrijd zijn. Hier kun je dus gerust een kopstoot uitdelen zonder een kaart te krijgen. Elke zondag zijn de Eredivisiewedstrijden op een scherm te volgen. Kijk niet raar op als je hier een zeldzame Excelsior-supporter tegen het lijf loopt, je bent tenslotte in Kralingen.

Proeflokaal De Pui

  • Oostzeedijk Beneden 221, Rotterdam
  • Oostzeedijk Beneden 221A, Rotterdam
Tell me more
De Pui Rotterdam

Proe­flokaal Reijngoud

Als je Super Feyenoord hard over de speakers hoort weet je dat je hier goed zit. Dit is sowieso een heel fijn café, met misschien wel het lekkerste terras van de Witte de With. Steevast worden hier de wedstrijden van Feyenoord uitgezonden op groot scherm. Bij mooi weer hangt Reijngoud zelfs een groot televisiescherm in de boom zodat je ook buiten de wedstrijd kunt zien. Perfect, Ja toch niet dan!

Proeflokaal Reijngoud

  • Schiedamse Vest 148, Rotterdam
  • Schiedamse Vest 148, Rotterdam
Meerrrr info

Waar nog meer dan?

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie cafés en kroegen in de stad waar de wedstrijden worden uitgezonden. Ga bijvoorbeeld naar Kraftbar R’dam of ouderwets naar Cafe ’t Fust op het Stadhuisplein. Vlakbij het Hofplein, want als Feyenoord heeft gewonnen duik je zo in de fontein.

Pro-tip: Fiets of loop je door de stad en zie je ergens bij een kroegje de Feyenoord-vlag uithangen? Dan weet je zeker dat je daar terecht kunt voor de wedstrijd en een pilsbiertje!

Waar kijk jij het liefst Feyenoord in Rotterdam? Laat het ons weten via Twitter of Instagram

Doe ff sociaal joh!