Spring naar inhoud
Zoeken
Diego's Hamburger Rotterdam

Hier eet je de beste ham­burg­ers van Rotterdam

Matthijs Haagsman Matthijs

Als je niet wist dat wij van burgers houden dan heb je ons logo nog niet goed genoeg bekeken. Weten waar de tophamburgers worden geserveerd is essentiële kennis. Dit zijn onze favorieten:

DIEGO’S

Na een aantal jaar in verschillende zaken fantastische burgers te hebben gemaakt heeft Rotterdammert Diego Buik eindelijk zijn eigen zaak geopend. DIEGO’S is een combinatie van het beste van een gourmet burger restaurant en een Amerikaans fast food concept. “we zijn terug naar de basis zoals een hamburger bedoeld is. Dat betekend verse buns, huisgemaakte sauzen en hand pressed dry-aged vlees.” Benieuwd naar Diego? Check onze video over hamburgers in Amsterdam, want zelfs daar hadden we deze Rotterdammert nodig!

DIEGO'S

  • Posthumalaan 3, Rotterdam
Meerrrr info
Diego's Hamburger Rotterdam

Ter Marsch & Co

Als je Ter Marsch niet kent heb je als hamburgerliefhebber echt onder een steen geleefd. De hamburgers van Ter Marsch & Co zijn niet meer weg te denken van de Witte de Withstraat. Eigenaar Pim had in eerste instantie een andere naam in gedachte voor zijn hamburgerrestaurant, totdat hij bij het opknappen van het pand stuitte op de glas in lood ramen met de naam Ter Marsch & Co. De winkel uit 1890 van de vleeswarenfabriek sloot precies aan bij de visie voor zijn hamburgerrestaurant. Een legende is geboren.

Ter Marsch & Co

  • Witte de Withstraat 70, Rotterdam
  • Vijzelstraat 4, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Ter Marsch en Co keuken

Ham­burg

Op de Witte de With kan je niet alleen hamburgers eten bij Ter Marsch, maar ook bij Hamburg. Hamburg serveert ‘proper burgers’ tussen € 8,- en € 14,-. De burgers worden hier gemaakt van de Hollandse MRIJ koeien en de grote verrassing is de Bubba 2.0. Een burger van garnalen met wakame, gember en kewpie mayonaise die mij in één hap terug meenam naar de hamburgerketens in Seoul. Tip: op maandag krijg je hier voor een tientje een burger en pilsbiertje. Cheers!

Hamburg

  • Witte de Withstraat 94B, Rotterdam
Tell me more

Fir­ma Pickles

Firma Pickles is vanuit Utrecht overgekomen naar de Markthal. Met de vestiging aan de zijde van de Markthal is het zowel vanaf de grote markt als vanuit de markthal te betreden. Niet alleen heeft Firma Pickles heerlijke burgers. Ze schenken hier ook een goed glas wijn, waardoor het net iets populairder is bij de vrouwen dan elk ander hamburger restaurant. En dat maakt het weer net wat leuker voor Cityguys om langs te komen!

Firma Pickles

  • Grotemarkt 18, Rotterdam
Tell me more

Burg­er Club

Bij deze zaak op de Nieuwe Binnenweg kun je per burger zelf kiezen of je vlees van MRIJ, Iberico of Wagyu wilt, maar wat de beste combinatie is laten wij het liefst over aan chef Luis. Na een paar jaar een hotel gerund te hebben met zijn vrouw Nanet op Mallorca zijn ze naar de Binnenweg gekomen want “in Rotterdam kon je weinig écht goede burgers eten.” Gelukkig weet jij nu waar je moet zijn. Onze favoriete burger? De Hapsburger met wagyu vlees, Zwitserse Gruyere én truffelolie. Nenet komt zelf aan tafel een paar druppels truffelolie aan de burger toevoegen. Nice!

Burger Club

  • Nieuwe Binnenweg 139A, Rotterdam
Tell me more
Burger Club rotterdam

Uiteraard kan je ook nog terecht bij Burgerij, Ellis Gourmet Burger en Burgertrut, maar de bovenste vief vielen tot nu toe het beste in de smaak. Welke locatie mist nog in deze lijst? Geef jouw mening via social of per mail via tips@cityguys.nl

Damn broer, deze hotspots móét je delen met je maten!