Spring naar inhoud
Zoeken
Diego's Hamburger Rotterdam

Hier eet je de beste ham­burg­ers van Rotterdam

JP Schaddé van DoorenMatthijs HaagsmanJPMatthijs

Als je niet wist dat wij van burgers houden dan heb je ons logo nog niet goed genoeg bekeken. Weten waar de tophamburgers worden geserveerd is essentiële kennis. Dit zijn onze favorieten:

DIEGO’S

Diego Buik heeft een miljoenmiljard hamburgerwedstrijden gewonnen en godzijdank kun jij ook die burgers proeven in Rotterdam op de Kop van Zuid. Hamburgers met bugles (die chips, ja), met truffel of op een bagel? Hij heeft het allemaal en je wílt ze allemaal.

We zijn met hamburgerkoning Diego ook hamburgers gaan proeven in Amsterdam, check de hamburgervideo op youtube!

DIEGO'S

  • Posthumalaan 3, Rotterdam
Meerrrr info
Diego's Hamburger Rotterdam

Ter Marsch & Co

Als je Ter Marsch niet kent heb je als hamburgerliefhebber waarschijnlijk onder een steen geleefd. De hamburgers van Ter Marsch & Co zijn niet meer weg te denken van de Witte de Withstraat en zijn inmiddels ook in vele andere steden te vinden. Eigenaar Pim had in eerste instantie een andere naam in gedachte voor zijn hamburgerrestaurant, totdat hij bij het opknappen van het pand stuitte op de glas in lood ramen met de naam Ter Marsch & Co. De winkel uit 1890 van de vleeswarenfabriek sloot precies aan bij de visie voor zijn hamburgerrestaurant. Een legende is geboren. Goede bun, heerlijk vlees, fijne prijs. Wat wil een mens nog meer?

Ter Marsch & Co

  • Witte de Withstraat 70, Rotterdam
  • Vijzelstraat 4, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Ter Marsch en Co keuken

Ham­burg

Op de Witte de With kan je niet alleen hamburgers eten bij Ter Marsch, maar ook bij Hamburg. Hamburg serveert ‘proper burgers’ voor een prima prijs. De burgers worden hier gemaakt van de Hollandse MRIJ koeien en de grote verrassing hier is de Bubba 2.0. Een burger van garnalen met wakame, gember en kewpie mayonaise die ons in één hap naar de hamburgerketens in Seoul brengen. Tip: op maandag krijg je hier voor een tientje een burger en pilsbiertje. Cheers!

Hamburg

  • Witte de Withstraat 94B, Rotterdam
Tell me more

Burg­er Club

Bij deze zaak op de Nieuwe Binnenweg kun je per burger zelf kiezen of je vlees van MRIJ, Iberico of Wagyu wilt, maar wat de beste combinatie is laten wij het liefst over aan chef Luis. Na een paar jaar een hotel gerund te hebben met zijn vrouw Nanet op Mallorca zijn ze naar de Binnenweg gekomen want “in Rotterdam kon je weinig écht goede burgers eten.” Gelukkig weet jij nu waar je moet zijn. Onze favoriete burger? De Hapsburger met wagyu vlees, Zwitserse Gruyere én truffelolie. Nenet komt zelf aan tafel een paar druppels truffelolie aan de burger toevoegen. Nice!

Burger Club

  • Nieuwe Binnenweg 139A, Rotterdam
Meerrrr info
Burger Club rotterdam

Uiteraard kan je ook nog terecht bij Burgerij, Ellis Gourmet Burger en Burgertrut, maar de bovenste vief vielen tot nu toe het beste in de smaak. Welke locatie mist nog in deze lijst? Geef jouw mening via social of per mail via tips@cityguys.nl

Doe ff sociaal joh!