Spring naar inhoud
Zoeken
Eend bij Chung rotterdam

Bij deze restau­rants in Rot­ter­dam bestellen we graag eten

JP Schaddé van DoorenJP

Soms wil je even niet de stad in, maar dat het eten gewoon naar jou toe komt. Waar moet je dan bestellen in Rotterdam? Dit zijn onze favorieten!

CHUNG

Bij dit restaurant kun je verschillende fantastische gerechten bestellen, maar wij gaan toch altijd weer voor de pekingeend, of flensjes met eend natuurlijk. Als je voor een gerecht gaat waar ze hoisinsaus bij serveren, dan raden we aan om er een fles rode wijn (de Pinotage) bij te bestellen omdat die er perfect bij past.

CHUNG

  • Noordmolenwerf 171, Rotterdam
Meerrrr info
Eend bij Chung rotterdam

Speck

Dit is onze favoriete spot om bij te bestellen in Rotterdam Noord. Lekker betaalbaar, de pizzabodems zijn altijd super knapperig en belegd met goede toppings. Het liefst bestel je er eentje met Speck natuurlijk. Als je zin hebt in lasagne of ossobucco dan stellen ze hier ook niet teleur.

Speck

  • 1e Pijnackerstraat 134A, Rotterdam
Meerrrr info

Ter Marsch

Bij Ter Marsch eet je burgers en dat weet iedereen. Ze doen ook aan bestellen en hebben nu zelfs een tijdelijke Uber Eats Special ontwikkeld. De Uber Eats Special bestel je voor maar €13,50. Tot 12 april krijg je dan de 2e burger gratis. Dat is de goedkoopste manier voor een avondje Netflix & Chill!

Ter Marsch & Co

  • Witte de Withstraat 70, Rotterdam
  • Vijzelstraat 4, Amsterdam

€€ — Het liefst elke dag

Tell me more
Ter Marsch Amsterdam Hamburgers

Rof­fa Streetfoodbar

Hier wil je altijd alles bestellen. Het eten wordt langzaam gerookt en dan kun je kiezen of je bijvoorbeeld je brisket zo wilt eten, of op een brioche. Ook zijn er hotdogs en burgers en echt alles is een goed idee. Zorg dat je er een beetje piccalilly bij neemt, die maken ze zelf. En als je biertjes erbij bestelt, dan weet je dat ze (ijskoud) uit Roffa komen. Vinden we lauw!

Roffa Streetfoodbar

  • Scheepstimmermanslaan 31B, Rotterdam
Meerrrr info
Roffa Streetfood Bar Rotterdam Brisket

Sugo

Elke dag maken ze hier nieuwe smaken, verse pizzaslices (rechthoekig; weer eens wat anders) en altijd weer worden we verrast door hoe lekker het is. Neem altijd iets met pancetta, want dat maken ze als de beste. Als je niet kan kiezen; geen probleem. De chef’s choice bevat 9 slices en kost je maar 37,70, wat voldoende is voor 3 of 4 personen. Dit spoelt allemaal lekker weg met een biertje van Peroni.

Sugo

  • Aert van Nesstraat 20, Rotterdam
Tell me more

Pep­per Trail

Waar haal je in Rotterdam Indiaas eten? Nou, hier dus. Dit restaurant heeft een heerlijke butter chicken, een fijne curry en als je de kaart kijkt: nog veel meer spannende Indiase gerechten. De chef komt uit de buurt van Delhi, dus het is de authentieke indiase keuken. Niet heel goedkoop, wel lekker.

The Pepper Trail

  • Kruiskade 78, Rotterdam

€€€ — Af en toe

Tell me more
The Pepper Trail Rotterdam

Misschien heb je door dat dit artikel alleen over bestellen via Uber Eats en niet over het bestellen via andere bezorgdiensten. Dat klopt, want Uber heeft ons gevraagd om dit artikel te schrijven en dat is heel chill, omdat we zelf de wijk en de restaurants hebben gekozen om over te schrijven en we er nog voor betaald krijgen ook! Meer geld voor eten dus!

Cityguys protip: Komt je salaris morgen pas? Bestellen via Uber Eats gaat via je creditcard, waardoor je zelfs als je heel even geen geld op je rekening hebt binnen 30 minuten eten thuis bezorgd hebt. Eet smakelijk!

Hebben we een spot over het hoofd gezien? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via tips@cityguys.nl, dan checken we het even. en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!