Spring naar inhoud
Zoeken
Hopper Coffee Koffie Rotterdam Cityguys

Waar je in Rot­ter­dam koffie moet drinken

JP Schaddé van DoorenMatthijs HaagsmanJPMatthijs

Koffie kun je overal drinken, maar waar is 'ie het lekkerst? Cityguys geeft niet zo veel om een ijskoffie met witte chocola of een macchiato met caramel, maar wel om koffie. Gewoon goede koffie en dan de leukste plekken om dit te drinken.

Cityguys TV

De beste koffie van Rotterdam, maar dan op ons kanaal op YouTube!

Har­vest Cof­fee Brewers

Harvest Coffee Brewers vind je op het Wijnhaveneiland. Dit stuk stad is volop in ontwikkeling en deze specialty coffee zaak is hier een blijvertje. Barista Zjevaun en zijn vriendin Loes hebben inspiratie opgedaan in Melbourne voor de zaak en het resultaat mag er zijn! Harvest heeft geen vaste leverancier waardoor Zjevaun je altijd verrast met fantastische nieuwe koffies.

Harvest Coffee Brewers

  • Glashaven 107, Rotterdam
Meerrrr info

Hop­per Coffee

In een zijstraat van de populaire Witte de Withstraat vind je Hopper. Hier kun je perfect je (filter)koffie drinken of werken aan de grote tafel. Neem ook zeker een van de tosti’s, het exemplaar met Stolwijkse boerenkaas en chorizo is intens lekker!
Inmiddels heeft Hopper een tweede zaak geopend op de Zwaanshals in Noord, ook zeker een bezoekje waard.

Hopper Coffee

  • Schiedamse Vest 146, Rotterdam
Tell me more
Hopper Coffee Koffie Rotterdam Cityguys

Man Met Bril Koffie

Als connaisseur moet je absoluut naar Man Met Bril Koffie. Deze koffiebar en branderij is gevestigd in één van de Hofbogen, goed verstopt in Noord. Voor een echt Rotterdams bakkie kun je bij Paul a.k.a Man Met Bril terecht.

Man Met Bril Koffie

  • Vijverhofstraat 70, Rotterdam
  • Vijverhofstraat 70, Rotterdam
Meerrrr info

COP­PI

Onder de Hofbogen voelt een barista zich blijkbaar thuis want naast Man Met Bril en Lokaal heeft ook COPPI hier zijn plek gevonden. Als je weet dat deze koffiebar vernoemd is naar de legendarische wielrenner Fausto Coppi zal het je niet verbazen dat je fiets hier mee naar binnen mag. Rutger repareert je fiets terwijl eigenaresse Elisa je koffie serveert. Beter kan niet!

COPPI

  • Bergweg 316, Rotterdam
  • Bergweg 316, Rotterdam
Tell me more

Lokaal Espres­so

Deze Espressobar heeft een intens vet interieur en is eveneens gevestigd in één van de bogen onder het voormalige Hofpleinspoorviaduct, namelijk op Station Hofplein. Lokaal is al heel lang één van onze favoriete plekken. Perfect voor een snel bakkie of voor een lange middag werken. In de toekomst zullen nog veel meer bogen worden omgetoverd tot toffe ondernemingen. Zin in!

Lokaal Espresso

  • Raampoortstraat 34b, Rotterdam
  • Raampoortstraat 34b, Rotterdam
Tell me more
Wat is jouw favoriete koffiebar? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.

Wat een topartikel! Deze knal ik even op m’n timeline!