Spring naar inhoud
Zoeken
Jacobsz Amsterdam 768x768

Beste restau­rants voor een goede date

Roger BloemRoger

Het is zover. Je hebt een aantal dates gehad en vindt hem of haar zo leuk dat je eigenlijk op zoek bent naar een echt goed restaurant om je date mee naar toe te nemen. Cityguys zocht de volgende restaurants uit voor die goede derde of vierde date.

Jacob­sz

Jacobsz is een reden om naar Oost te gaan met je date en als je in Oost woont, dan moet je ze sowieso met een bezoek verblijden. Je kan hier namelijk voor 32 euro al een 3-gangen menu eten, maar trust us en ga voor de 5 gangen voor €46 want dat is echt een goed idee. Om de 5 a 6 weken hebben ze een nieuw menu, dus dan kun je met een gerust hart nog een keer langs. Service is hier zoals het hoort, met veel aandacht en wij laten ze zelfs nog wel eens onze gerechten kiezen. “Moeten we voor het vlees of de vis gaan?” werd hier beantwoord met “Neem de vega en je gaat het fantastisch vinden.” Geloofden we in eerste instantie niks van, was wél waar. Jacobsz is Genieten met een grote G. Fijne date!

Jacobsz.

  • Ringdijk 1A, Amsterdam

€€€€ — Als je salaris net is gestort

Meerrrr info
Jacobsz Ringdijk Amsterdam 768x768
Jacobsz Amsterdam 768x768

Als JP geen date heeft staat ie voor de deur gewoon meisjes te versieren

Salmuera

Salmuera wordt in de Argentijnse keuken gebruikt om het vlees sappig te houden en op smaak te brengen. Het is dan ook geen verrassing dat het op houtskool bereidde vlees van dit Argentijnse restaurant heerlijk is. Dit restaurant – met uitstekende cocktails – heeft verschillende knusse hoekjes voor jou en je date en bij mooi weer raden we je aan een plaatsje te confisqueren in de binnentuin. De kaart staat voor de rest vol met onbekende bites en sides om je smaakkennis uit te breiden.

Salmuera

  • Rozengracht 106, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Tell me more

Hap­py­hap­pyjoyjoy

Het meest speelse restaurant van allemaal is toch wel happyhappyjoyjoy. Het interieur van dit Aziatisch restaurant is zo leuk chaotisch-kleurrijk dat je hier zelfs met de saaiste date nog vermaakt bent. Geniet van de steambuns, de Koreaanse pork, de pad thai en de chan chu kai en neem er een Aziatisch drankje bij om het af te maken. Er is er eentje in West en een in Oost, dus voor elk wat wils. Eet smakelijk!

Happyhappyjoyjoy

  • Bilderdijkstraat 158HS, Amsterdam
  • Singel 460, Amsterdam
  • Ceintuurbaan 256, Amsterdam
  • Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
  • George Gershwinplein 1, Amsterdam

€€€ — Af en toe

Meerrrr info
Happyhappyjoyjoy
Heb jij mooie dating tips in Amsterdam voor ons? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.

Doe ff sociaal joh!